Okulumuzun Tarihçesi

25.11.2012 3959

   Dağardı İlkokulu yeni binasında eğitim öğretim faaliyetine 2015-2016 Eğitim Öğretim yılının Nisan ayından itibaren başlamıştır. Okulumuzda 7 derslik, destek eğitim odası, çok amaçlı salon, hizmetli odası, Z-kütüphane, depo, mescit, 2 adet idari oda ve öğretmenler odası bulunmaktadır. Engelli öğrenci rampamız mevcuttur.

   2023-2024 eğitim-öğretim yılında okulumuzda 79 öğrenci eğitim görmektedir.  4 ilkokul şubemiz ve 1 ana sınıfımız bulunmaktadır.

   Okulumuza ulaşım servis ile sağlanmaktadır.

   Okulumuzda bu yıl itibariyle; Müdür, Müdür Yardımcısı, 4 Sınıf Öğretmeni, 1 Anasınıfı Öğretmeni, 1 Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni(Görevlendirme), 1 BT Rehber Öğretmeni(Görevlendirme) ve 1 Hizmetli bulunmaktadır.

   Öğrencilerimiz, 15 köy ve 6 mahalleden taşımalı araçlar vasıtasıyla gelmektedir. Okulumuzda tüm öğrencilerimize yemek verilmektedir. Okulumuza kazandırdığımız jeneratör sayesinde elektrik kesintilerinin önüne geçilmiştir. Tüm sınıflarımızda bilgisayar ve etkileşimli tahta bulunmaktadır. 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı bütün eğitim paydaşlarına hayırlı olsun.